Smaklig sallad i Skövde

Maxim Restaurang HB har ett utmärkt sortiment av sallad i Skövde, om vi får säga det själva. Vår sallad är alltid fräsch och inbjudande. Vi försöker variera våra grönsaker efter säsong, om möjligt köper vi naturligtvis in svenskodlade grönsaker så att du som kund ska kunna njuta av så färsk och miljövänlig mat som möjligt. Genom att köpa råvaror som är så närodlade som möjligt bidrar vi till att minska miljöutsläppen av långväga transporter.

Erfarenhet

Maxim Restaurang HB i Skövde har funnits i många år och vi har troget jobbat med det bästa vi vet - mat. Vi har lång erfarenhet av hur en äkta pizza eller en matig sallad ska göras. Vi har många nöjda kunder som regelbundet besöker vår restaurang och att ha nöjda kunder är självklart det bästa betyget för oss. Vi serverar mat med kärlek och omsorg, så kom in till oss och njut!

Råvaror

Vi använder oss endast av riktigt bra och färska råvaror. I möjligaste mån använder vi också närproducerade varor. Vår meny här i Skövde är varierad och fylld med smakligheter, så du kommer säkerligen hitta din favorit. Vi har sallad, pizza och kebab men även en à la carte-meny där du hittar många läckerheter - vi har det mesta av det bästa.

Service

Bra service är en självklarhet. Inte för alla, men för oss. På Maxim Restaurang HB ska du som kund vara i första rum och vi lovar att ge dig förstklassig service. Givetvis kan du ringa och reservera ett bord till dig och ditt sällskap, men det går även utmärkt att komma till vår pizzeria utan att ha gjort en reservation.