Bästa pizzan för avhämtning i Skövde

Pizza, sallad eller kebab - valet är ditt, vi finns här för dig

Maxim Restaurang HB erbjuder avhämtning av din mat här i Skövde med omnejd. Kom förbi oss eller ring och lägg din beställning, så är inom kort din mat redo att hämtas upp från vår pizzeria.
På menyn finns något av allt. Vi har allt från den traditionella Margheritapizzan till den populära Kebabpizzan. Vi serverar även kebab och har ett brett utbud av rätter à la carte såväl som möjligheten att beställa en färdigkomponerad sallad. Allt finns för avhämtning för dig i Skövde med intilligande orter.

Pizzor

En riktig pizza ska vara lagom tunn och ha noggrannt utvald och god fyllning. Vi ugnsbakar våra pizzor under tiden du väntar. Därmed kan vi garantera att du alltid får en nygräddad pizza direkt på din tallrik. Vi får mycket beröm får våra stora och härliga pizzor. Om ni är fler i sällskapet är våra olika familjepizzor ett gott alternativ.

Sallader

Ibland vill man ha något lättare. Hos oss är valet inte svårt, varför inte prova någon av våra matiga sallader? Hos oss kan du få med eller utan pasta och du får gärna fråga oss om du skulle ha speciella önskemål eller undrar över ingredienser. Till din sallad kan du välja bland ett stort urval av dressingar, alla hemmagjorda.

För avhämtning

Kom förbi eller ring till Maxim Restaurang HB i Skövde och ge oss din beställning, så ska vi snabbt och smidigt tillaga din mat för avhämtning. Inom kort kan du komma förbi och hämta upp den och kanske ta med den vidare hem, till parken, till stranden... Bara vädret sätter gränserna!